Termeni si conditii

Termeni si Conditii de utilizare a website-ului www.Logoscorporate.ro

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii Logos Corporate SRL denumită în continuare Logos Corporate SRL.

Logos Corporate SRL este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Bucuresti Sectorul 2 Str Barbu Vacarescu nr 4, bl sc2 , ap 64, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/3456/1997, cod unic de înregistrare/cod TVA RO9431333.

Site-ul www.logoscorporate.ro este administrat de Logos Corporate  SRL si are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.

Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://www.logoscorporate.ro

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de LOGOS CORPORATE SRL.

 1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea LOGOS CORPORATE SRL şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al LOGOS CORPORATE SRL. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor LOGOS CORPORATE SRL sau aduc un prejudiciu imaginii LOGOS CORPORATE SRL, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.
 2. Preţurile afisate pe acest site pot fi modificate fara o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.
 3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe LOGOS CORPORATE SRL nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.
 4. LOGOS CORPORATE SRL are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.
 5. LOGOS CORPORATE SRL nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.
 6. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.
 7. LOGOS CORPORATE nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa LOGOS CORPORATE SRL.
 8. LOGOS CORPORATE SRL nu poate garanta că mesajele trimise catre LOGOS CORPORATE SRL vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.
 9. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.
 10. Site-ul conţine link-uri catre alte site-uri. LOGOS CORPORATE SRL nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa LOGOS CORPORATE SRL.
 11. Denumirea LOGOS CORPORATE SRL este marcă înregistrată al LOGOS CORPORATE SRL. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor LOGOS CORPORATE SRL este strict interzisă.

Ultima actualizare: 10.05.2021