Tehnologii utilizate

Pentru ca dorim sa satisfacem cu succes nevoile si cerintele clientilor nostri, prin experienta acumulata de peste 20 de ani de activitate si personal calificat, oferim servicii de consultanta in domeniul productiei publicitare, consultanta care permite clientului sa cunoasca procesul tehnologic de productie imediat.

Primirea Brief-ului

Executarea createi 3D / Proiect tehnic

Executia seriei de machete

Productia materialelor in serie

Livrare catre depozit / implementare pe piata

Imprimante de format mare

Imprimari mari, interioare si exterioare la rezolutii de pana la 1440 dpi, tehnologie ultramoderna cu jet de cerneala si piezo pe orice suport si imprimari pe un suport, in rola sau rigid.

Cea mai noua tehnologie in imprimantele de format mare – Agfa Titan HS, Agfa Titan 3020 UV FTR, Agfa Jeti 3348 UV RTR si Agfa Jeti 1224 UV RTR / FTR, MIMAKI JV300-160 x 2 bucati.

Echipamente debitari

Pentru taierea in diferite forme si formate neregulate de materiale plastice, lemn, minerale si carton, oferim masini de inalta performanta: 1 buc x Summa, 2 buc x Cnc Multicam 5500 series / 2x BRM Laser 300 W / 2 buc x Zund G3XL 3200

Echipamente Termoformare, Serigrafie

Pentru materialele promotionale de marca, avem carusele textile complet automatizate, cu o capacitate de pana la 10.000 de imprimari policromice / fata pe zi. Productia noastra are, de asemenea, imprimante semiautomatice si tampografe in doua si patru culori pentru tiparirea corpurilor de suprafata semirotunde, masini selective de lacuit.

Pentru termoformare, productia noastra este echipata cu 3 bucati de SHANNON HRT / D 300, permitandu-ne sa manipulam materiale pana la 300 cm, serigrafie o bucata Synchroprint S-type, echipamente semiautomate Thieme 510 x 3 buc, tampografe x 3 buc.