SERVICII LOGOS CORPORATE

Putem spune ca avem un portofoliu complex si am avut ocazia sa lucram pentru companii mici, mari si mijlocii la nivel local sau global cu multi dintre ei reusind sa dezvoltam un parteneriat pe termen lung.

Chiar daca multe companii se concentreaza doar pe o nisa, ne extindem afacerea de la un an la altul prin investitii permanente in echipamente si personal calificat.

„THE BUSINESS WORLD, EVERYONE IS PAID IN TWO COINS: CASH AND EXPERIENCE. TAKETHE EXPERIENCE FIRST; THE CASH WILL COME LATER.”

—HAROLD S. GENEEN

Custom In-store furniture

Promotional Gifts

Display / POSM

Custom Car Branding

DTP / 3D Designs

Exhibition stands

Large Format printing

CLIENTII NOSTRI

DE CE SA ALEGI SERVICIILE NOASTRE?

Satisfacerea nevoilor clientilor

Suntem intr-o continua dezvoltare si dorim sa dam viata proiectelor pe care clientii nostri le-au conceput, cu scopul de a imbunatatii imaginea acestora.

Inovatie si creativitate

De-a lungul anilor de activitate am realizat multe materiale si propuneri unice pentru partenerii nostri, castigand cateva premii precum: Ziua inovatiei 2 ani la rand – Mondelez International (Proiectare si executie POSM)

Promptitudine

Investitiile permanente in echipamente de ultima generatie si personal calificat ne permit sa raspundem rapid nevoilor partenerilor si clientilor nostri.

Atentie la detalii

Ne mandrim ca suntem perfectionisti si avem capacitatea necesara de a aduce la viata proiectul in proportie de 98%, asa cum se vede in simularea 3D.
Pentru a realiza acest lucru, avem mai multe etape pentru a ne asigura ca un produs este demn de client, dar si mai multi responsabili cu controlul calitatii + certificatele de calitate ale standardelor germane.

Transparenta serviciilor si suport

Credem ca un parteneriat sanatos pe termen lung se bazeaza pe increderea reciproca si am incercat in ultimii 21 de ani sa castigam increderea partenerilor nostri prin onestitate, prin implicare si disponibilitate pentru toti clientii nostri care doresc sa ne viziteze sau care au intrebari legate de serviciile noastre.

PROIECTE LOGOS CORPORATE

Ca parte a valorilor noastre esentiale, apelam intotdeauna la parerile specialistilor si cerem feedback cu privire la produsele noastre, pentru a asigura satisfactia partenerilor si clientilor nostri.